Site logo

Praesto 4x4


Det du trenger til bilen dinOm oss.

«Praesto 4x4 Ltd» ble startet i 2010 som en leverandør av tuning og elektronisk oppgraderinger av Land Rover i særdeleshet.

I det tidlig årene spesialiserte vi oss på bilen elektronikk og etablerte et godt renomme i miljøet.

Vi er kurset på både Webasto og Eberspächer luft- & vannvarmere og med tilgang til originalt test utstyr og dokumentasjon. Vi anser det som nyttig å kunne tilby begge disse merkene.

De senere år har vi flyttet vår kjernevirksomhet bort fra elektronikk & tuning over til å bli en "outfitter" der vi utstyrer kundens biler spesifikt etter deres ønsker & behov. Uansett omfang så vi tar utfordringene rundt dine problemer, elektrisk som mekanisk.

Vi synes det er kjekt å reise på tur med en godt utstyrt bil. Ved å benytte egen erfaring fra over-landing i Sør Afrika - Botswana - Zimbabwe - og våre samarbeidspartnes erfaring fra Mozambique, Namibia, Zambia og Tanzania, mener vi er godt rustet til å finner det rette utstyr til deg.

Gjennom våre internasjonale samarbeidspartnere med utstrakt erfaring fra Øst-Europa & Nord Afrika, mener vi å være godt rustet når vi rådfører våre kunder. Vi hjelper deg med å velge rett utstyr slik at bilen er klar for både en tur til butikken eller for en lenger tur til utlandet.

Vi har tilgang til høyverdig kvalitets utstyr og kan levere fra hovedlager i Europa innen rimelig kort tid når dette ikke er å finne på vårt eget lager.

Vi har valgt våres samarbeidspartner strategisk, og dermed sikret oss tilgang til det rette utstyr & en utstrakt kunnskapsbase.

Vi er ikke alltid de billigste, men vi fører kun produkt vi kan selv føler vi kan stå bak.

Gjennom vår uavhengige status er vi i stand til å plukke frem de produktene & samarbeidspartneren vi selv mener er best egnet for det norske marked & vår Portfolio.

Vi utvider vårt sortiment kontinuerlig.

"Praesto 4x4 Ltd" er et Bergens-basert firma med norsk besøksadresse som selvsagt er registrert i Brønnøysundregistrene & innmeldt i norsk MVA-register.

For å ivaretafelles økonomiske interesser hos deg som kunde & oss som forhandler, har valgt en norsk online betalingsløsning når du handler i vår web-butikk.
 
Selv om dette er marginalt fordyrende, ønsker vi å presisere at vi har valgt denne løsningen fordi den gjenspeiler vårt ønske; En god & trygg handel hos "Praesto 4x4 Ltd" for alle parter.


Du er også hjertelig velkommen til å betale med kort eller kontant ved handel over disk i våre forretningslokaler.

Kontakt oss gjerne ved spørsmål

Glen
© 2015 praesto 4x4