Site logo

Praesto 4x4


Det du trenger til bilen din
Stacks Image 97

Toms Fahrzeugtechnik
Toms Fahrzeugtechnik- Din spesialist på Toyota «Worldcruiser» & mye mere

Gruppen av dedikerte & oppglødde Toyota LandCruiser entusiaster og andre 4x4 reisende kjenner ingen grenser. Lokalisert sør i Tyskland ligger «Toms Fahrzeugtechnik» sitt hovedkontor, likefullt er vi svært opptatt av våre internasjonale kunder. For best mulig å kunne betjene denne kundegruppa, har vi valgt å knytte til oss lokale distributører som skal assistere deg lokalt og på ditt eget språk.


Om «Tom`s Fahrzeugtechnik»

Som kunde vil du kunne dra nytte av vår «All round Service»- pakke. Vi vil hjelpe deg med rådgiving & planlegging på ulike plan for en rekke kundespesifikke kjøretøy.
Uavhengig av om du ønsker å konfigurere ditt kjøretøy til korte eller lange turer, verdens omkjøringer eller andre type ekspedisjoner så vil vi kunne tilpasse kjøretøyet til dine behov. Enten om du reiser alene, er to eller med hele familien.

I sammen vil vi kunne tilrettelegge & kundetilpasse alle oppgraderinger på ditt kjøretøy samt finne frem til hvilket tilbehør best egner seg til dine formål.

WORLDCRUISER

«Vår erfaring er din fordel» -> Med mer enn 10 års erfaring, hundredevis av leverte ekspedisjonskjøretøy samt vår egen glødende forkjærlighet for 4x4 reiser så forstår vi alle dine ønsker & behov. Utover dette kjenner vi til de mange knep som skal til for å tilpasse kjøretøy til nøyaktig dine reise-planer. Ikke bare skal våre løsninger være visuelt atrraktive, nei de skal også
møte en rekke designkriterier som er spesifikke for 4x4-reiser. Eksempel på dette er robust, stødig & utprøvde løsninger. Kompetent & ærlig rådgiving er nøkkelen til vår suksess & for deg som kunde veien til en problemfri reiseopplevelse i et kjøretøy fra oss.

Alle tekniske komponenter, utstyr og tilbehør som du vil finne i vår produktportfolio er gjennomgående & kontinuerlig testet i felten under de uliktste typer reiser og forhold.
Utelukkende deler som tilfredstiller våre høye krav vil fine veien inn i vår tilbud til deg som kunde.

Vi tilbyr ALT rundt Toyota. Det være seg konstruksjoner som påbygg inkludert forlengelser av hekk-partiet og heve-tak for ytterligere soveplass


DELER
Vi er grossist for australske «Terrain Tamer» som er Australias største 4x4 dele-leverandør i OEM kvalitet segmentet. Deres deler er utviklet & testet i de røffe «Outback» forholdene. Som vår kunde kan du dra nyte av attraktive priser på de beste & mest robuste kvalitetsdelene

SERVICE

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester spesielt rettet mot 4x4-reisende:

Verdensomspennende teknisk assistanse:

Eksklusivt for våre kunder tilbyr vi verdensomfattende tilgang til reservedeler samt teknisk assistanse pr epost eller telefon for å sikre deg både rask og kvalifisert hjelp på din reise om uhellet skulle inntreffe, selv ved «Verdens Ende»

REISER

Delta & nyt våre førte ekspedisjoner & eventyriske turer i ulike naturskjønne og krevende deler av Nord Afrika og Øst Europa. Dette er turer som passer nybegynnere såvel som den erfarene fører. Opplev & utforsk fremmede land i en gruppe likesinnede mennesker.
Kast ikke bort din dyrbare fritid på å fremskaffe tillatelser, bestille ulike biletter & gruble over rutevalg. Vi tar oss av den komplette organisatoriske delen. Vår service-bil såvel som vår catering service sørger for at både du & ditt kjøretøy kan slappe av maksimalt & heller nyte reisen.
Våre lokale førere vil ta deg med til de skjønneste stedene på jord.
Våre reiser starter der andres reiser ender.

Møte mennesker som deler din interesse:

Besøk vårt årlige globetrotter-treff. Dette er stedet hvor ferske & erfarende reisende treffes i naturlige omgivelser. Dette gir deg en anledning å treffe andre mennesker, hente inspirasjon fra andres kjøretøy & ikke minst dele av hverandres erfaringer.

Beste Hilsen
Tom & hans TeamLOADING
© 2015 praesto 4x4