Site logo

Praesto 4x4


Det du trenger til bilen din
LittleSnapper


Om Dynamic wheels.

Dynamic Wheels historie startet i 1989, da Chris Hummer som en kvalifisert diesel tekniker startet sin egen Automotive reparasjon virksomhet. Chris har alltid hatt en stor interesse i fire hjul kjøring som senere utviklet seg til en lidenskap for å bygge og racing eventyr stil firehjulstrekkere.

Etter å konkurrere i Transpen Malaysia og Dunlop Monsoon utfordring hendelser for et par år, tok Chris på seg rollen konkurranse leder til å videreutvikle Simex International Rainforest Challenge Malaysia - en 10-dagers 4WD eventyr utfordring circumnavigating den malaysiske halvøya. Chris fortsatte å konkurrere i 4WD arrangementer gjennom Sørøst-Asia.

Det var i dette forumet at han viste sin hånd å designe dekkmønsteret av Simex Extreme Trekker dekk i forbindelse med Sime Darby Tyre Technology Centre.

Etter utgivelsen av dekket, Chris satte opp sitt eget distribusjonsnett i Australia. Like etterpå fant han ut at det var en alvorlig mangel på egnede hjul tilgjengelig for å betjene Australias 4WD industrien. Det var svært vanskelig å finne hjul tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser, forskyvninger, farger og design. Søket etter en passende partner for å utvikle et utvalg av 4WD hjul som passer for det australske markedet begynte.

Dynamisk trengte å finne en top-notch produsent med evnen til å gi et stort utvalg av størrelser og design, bygget tøft å passe australske forhold.

En produksjonsanlegg ble sikret i 1998, noe som sikrer et tilstrekkelig utvalg av nye hjul var tilgjengelige med unike innredninger for den australske utvalg av 4WD-biler. Teamet på Dynamic har bidratt til å identifisere og design funksjoner i sine hjul som gjør dem mer egnet for australske forhold.

Dynamiske hjulene er også distribuert i Sør-Øst Asia og Europa.

I dag, opprettholder Dynamic Wheels samme nivå av forpliktelse til sine kunder for å gi den høyeste kvalitet og produkter i en vennlig, profesjonell og effektiv måte. Med mange års kompetanse og kunnskap i 4x4 og bilindustrien, kan Dynamic Wheels tilby deg de aller beste hjul tilgjengelig i Australia for å dekke dine spesifikke behov.

Dynamisk hjul er tilgjengelig Australia bredt - Victoria, Tasmania, South Australia, Queensland, New South Wales og Western Australia.


Vi kan skaffe stålfelger tilgjennelig til følgende biler.

DAIHATSU
FEROZA/ROCKY 1
TERIOS

FORD
EXPLORER
MAVERICK
RANGER 2007-2010
RANGER NEW 2012

HYUNDAI
GALLOPER
SANTA FE
TERRACAN
TUCSON

ISUZU
TROOPER
D-MAX

JEEP
COMMANDER
CHEROKEE
GRAND CHEROKEE
WRANGLER
MB & CJ j
WRANGLER

KIA
SPORTAGE

LAND ROVER
DEFENDER
DISCOVERY I
DISCOVERY II
DISCOVERY III TDV6
FREELANDER 1
RANGE Classic
RANGE P38 94-2002

MAZADA
B2500
BT50
TRIBUTE

MITSUBISHI
L200 (K74)
L200 (KB4T)
MONTERO
OUTLANDER/4007/CROSSER
PAJERO / PAJERO SPORT
PAJERO 3.2 DID
PININ

NISSAN
KING CAB
MURANO
NAVARA D22
NAVARA D40
PATHFINDER
PATROL & GR
QASHQAI
TERRANO 2
TERRANO 1
X-TRAIL

OPEL
FRONTERA

SSANGYONG
KORANDO
MUSSO
REXTON

SUZUKI
GRAND VITARA
JIMNY / SAMOURAÏ
SX4
VITARA

TOYOTA
HILUX 4WD
HILUX
HZJ 78-79 / LC 100
RAV 4
SERIES 4/6/7
SERIES 8/9
SERIES 12
RUNNER

VOLKSWAGEN
AMAROK (M14x1,5)
© 2015 praesto 4x4