Site logo

Praesto 4x4


Det du trenger til bilen din
Firefox


Om Lazer Lamps.

Siden Lazer Lamps ble grunnlagt i 2010 har den britiske produsenten Lazer Lamps Ltd vært i frontlinjen med LED-teknologi.
Lazer Lamps bringer teknologi i verdensklassen til sine kunder og setter standarden i bilbransjen. Ved å kombinere konkurranse og rask ytelse med bilbransjens kvalitetsstandarder er Lazer produkter nå anerkjent som ledende innen sitt felt.

Firefox

Stolt av sin produksjon og produkter i Storbritannia, har Lazer introdusert markedsledende produkter drevet av selskapets direktør Ben Russell-Smith, som har jobbet i spiss av kjøretøy lysdesign siden 2002. Russell-Smith har arbeidet som prosjekt leder i belysningsprosjekter ved Nissans European Technical Centre, og ved Ford of Europa.

 
"Vi dro ut for å bli ledende i bilbransjen på belysning og det er nå klart at våre produkter er akkurat det.

Gang på gang, har våre produkter levert vektreduksjon og ytelsesforbedring i forhold til andre belysningsløsninger

produsenter og merkeeiere. "

[Ben Russell-Smith, direktør]
 

Den britiske fabrikken håndterer alle aspekter av byggingen, fra å montere komponenter til å montere lamper, samt å utføre lekkasje og fotometrisk testing i samsvar med UNECE produksjons krav.

Fabrikken ligger i Stevenage, UK, og rommet 27.000 kvadratmeter. Anlegget er godkjent etter ISO9001 standard og sentralt plassert innenfor et knutepunkt for høyteknologiske bedrifter. Lazer vil alltid ligge i front med nye teknologier og produksjonsmetoder for å sikre at ytelse, kvalitet og pålitelighet er innebygd. 

Firefox
"Du kan ikke ta sjanser med produktkvalitet. Kvalitet må være i fokus fra starten av og være støttet opp av omfattende testing.

Det er slik vi er i stand til å tilby våre kunder en 3 års garanti på alle våre produkter; disse lysene er bygget for å handtere tøffe forhold som spor / rally / rallyraid / off-road race events. "


[Ben Russell-Smith, direktør]


 

Aston Martin begynte å bruke Lazer lysene på deres fabrikks løpsbiler fra tidlig i 2013, og i Barcelona 24-timersløpet senere den sesongenen, var det en stor del av feltet som kjørte med Lazer lys. Ytterligere bevis på ytelsen til produktene kom da en av de mest suksessrike rally & rase bil utbyggere "M-Sport" erstattet 4x piaa HID spotlights med to Lazer ST-8s lys. Med biler som kjører i opp til 160km/t på grusveier kan det ikke være noen kompromisser på kvaliteten på belysningen. Med et redusert antall lamper fra 4 HID til 2 ST-8, leverte Lazer redusert vekt og aerodynamiske forbedringer. En ekte hyllest til det britiske produktet kom da høy profilerte suksess lag som kjører Lazer produkter i utmattende konkurranser som Dakar.

  

Suksessen på banen har bidratt til å gi merkevaren troverdighet, og har også gitt tillit til produktene for kjøperen som velger å bruke de samme produktene på sine biler. Utviklingsarbeidet fortsetter for å forenkle integreringen av Lazer belysningsløsninger på alle typer biler og Lazer blir kjent like mye for sine monteringsløsninger som for sin overlegne belysning.


Produktutvikling er fortsatt en prioritet og med et voksende verdensomspennende distribusjonsnettverk, er Lazer Lamper i veldig stor grad et selskap med store planer for fremtiden. Følg med!

© 2015 praesto 4x4